Bagaimana Memenangi Wang dalam Permainan Poker Tunai – Menjadi Pemain Poker Pintar

Jika anda ingin belajar bagaimana untuk memenangi wang secara berterusan dalam permainan poker tunai, terdapat beberapa perkara yang perlu anda perhatikan. Di sini saya akan memberikan anda beberapa petua percuma tentang bagaimana anda boleh menjadi pemenang di meja poker dalam talian. 

Strategi Poker Permainan Tunai 

Menjadi pemain poker dalam talian yang memenangi wang adalah mudah, menjadi pemain yang memenangi wang secara berterusan adalah cerita yang berbeza. Anda mesti mempunyai pelan permainan yang kukuh untuk setiap situasi berbeza yang mungkin anda hadapi di meja. 

Menjaga Kepala Anda Sejuk 

Jika anda tidak dapat menguruskan ini, tidak ada gunanya mempelajari selebihnya. Mencondongkan adalah sebab nombor satu mengapa kebanyakan pemain poker dalam talian kehilangan wang mereka, jangan silap! Anggap permainan sebagai proses jangka panjang dan ia akan membantu anda untuk mengelakkan senget selepas rentak buruk. 

Bermain Menentang Pemain Agresif Longgar

Sebaik sahaja anda memasuki meja permainan tunai Texas Hold’em yang dipenuhi dengan pemain agresif yang longgar, apakah yang anda lakukan? Ramai pemain dalam talian nampaknya percaya bahawa strategi permainan yang betul di sini ialah hanya duduk dan menunggu kad yang hebat itu dan kemudian membersihkan rumah. 

Mereka silap mati! Anda hanya mendapat tangan raksasa seperti AA atau KK begitu kerap sehingga tirai akan memakan anda sementara itu. Strategi poker yang BETUL terhadap pemain yang sangat longgar adalah bermain sedikit lebih ketat daripada yang mereka lakukan. Masuk ke dalam periuk itu, tetapi ketahui masa untuk melipat tangan anda. 

Bermain Permainan Tunai Menentang Pemain Terlalu Ketat 

Jika anda kebetulan duduk di meja yang penuh dengan penjudi dalam talian paling ketat yang pernah anda lihat, strategi yang betul adalah bermain sedikit lebih longgar daripada yang mereka lakukan. Jika anda berubah menjadi gila poker, anda akan sama ada dibersihkan atau anda menakutkan semua ikan dari meja. Hanya keluarkan periuk kecil itu dengan menggertak pada masa yang betul. 

Mencari Bilik Poker yang Tepat 

Terdapat perbezaan besar dalam tahap kemahiran pemain antara bilik poker dalam talian yang berbeza. Sebaik sahaja anda menjumpai bilik dengan banyak ikan, kekal dengannya dan buat tunai.

Updated: February 14, 2023 — 3:06 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *