Main Poker Untuk Bonus Poker

Biasanya tawaran bonus poker dalam talian ada di mana-mana. Bonus poker ialah jumlah wang tunai yang mungkin ditawarkan oleh mana-mana tapak perjudian dalam talian kepada anda sebaik sahaja anda mendaftar ke laman web mereka. Ini mungkin salah satu gimik pengiklanan dengan mengorbankan sebahagian daripada margin mereka untuk meningkatkan bahagian pasaran mereka. Anda boleh mendenda tawaran bonus ini dalam beberapa laman web permainan dalam talian serta mencari kod bonus dalam beberapa majalah poker. Tetapi kod poker untuk bonus ini dimaksudkan untuk jumlah yang lebih besar seperti $500 untuk perlawanan 100 peratus. Sudah tentu, anda tidak akan mendapat tambahan $500 dengan mudah. Oleh itu anda perlu berhati-hati dengan iklan yang tersedia dan mencari tawaran bonus terbaik. 

Mana-mana tapak permainan poker dalam talian yang menawarkan deposit bonus sebanyak 100 peratus akan memberikan anda jumlah yang sama dengan apa yang anda depositkan. Tetapi jumlah ini tidak akan dikreditkan ke dalam akaun bank anda serta-merta kerana ia akan dipindahkan ke dalam akaun bonus. Untuk mengeluarkan wang dalam akaun bonus anda memerlukan akaun biasa dan untuk mendapatkan wang melalui akaun biasa anda, anda dikehendaki melakukan sesuatu yang dipanggil pelepasan bonus. 

Satu-satunya jalan yang anda boleh ambil untuk membersihkan bonus poker dalam talian anda adalah dengan bermain poker. Sudah tentu, anda sepatutnya bersedia untuk bermain permainan untuk memperoleh bonus. Anda boleh menjalankan pelepasan bonus anda apabila mencapai bilangan tangan yang diperlukan. Bilangan tangan yang diraut akan bergantung pada tapak yang anda akses tetapi sering dilihat bahawa angka itu adalah sepuluh kali ganda jumlah bonus yang anda ingin jelaskan. Sesetengah laman web juga memerlukan pemain menjana jumlah rake yang sama kepada bonus melalui permainan tunai.

Pada masa itu bonus hanya boleh dibersihkan melalui tangan yang meraup tetapi kini, laman web tertentu menawarkan pelepasan melalui permainan poker dalam talian kejohanan. Kejohanan akan memberi anda mata dan apabila anda mencapai mata minimum yang diperlukan, anda boleh melakukan pelepasan bonus. Walau bagaimanapun, pelepasan bonus tertakluk kepada kekangan masa jadi anda harus sentiasa mengemas kini diri anda dengan jumlah masa yang tinggal untuk anda menjelaskan bonus anda. Sudah tentu, kegagalan untuk menjelaskan bonus dalam tempoh masa akan kehilangan bonus anda, menunjukkan pembaziran wang yang telah anda perolehi. Bonus poker sahaja tidak akan menjamin anda untuk menjadi pemenang tetapi pasti akan membantu anda secara jangka panjang. Pemula boleh menggunakan bonus sebagai pembayaran balik untuk kesilapan mereka manakala penjudi berpengalaman mungkin menganggapnya sebagai wang tambahan.

Updated: March 1, 2023 — 12:41 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *