Texas Hold’em Dalam Talian – Mengurus Bankroll Anda

Texas Hold’em Dalam Talian – Mengurus Bankroll Anda . Apabila anda bermain dalam kejohanan Texas Holdem dalam talian, anda akan melihat tiga kali tangan yang anda akan lihat secara peribadi. Disebabkan oleh hayunan yang melampau, anda boleh naik atau turun tujuh ratus dalam jam dan kadang-kadang walaupun beberapa minit. Anda perlu berhati-hati tentang cara anda bermain dalam talian Texas Holdem. Anda harus sentiasa mempunyai idea tentang log semasa bankroll. Ramai pemain profesional memilih untuk memerhatikan jumlah yang mereka telah dikeluarkan atau didepositkan dalam beberapa hari lepas. 

Pemain poker online terbaik sentiasa sangat disyorkan untuk menetapkan anggaran harian atau mingguan atau bulanan tertentu untuk poker kerana perubahan yang besar. Jika anda tidak menetapkan belanjawan dan menguruskan wang anda dengan betul, kemungkinan besar anda tidak akan dapat bermain poker lama. Anda perlu mengambil keputusan yang bijak. Sebagai contoh, katakan anda baru sahaja memenangi kejohanan pertama anda dan memperoleh $3900, tetapi membelanjakannya dengan begitu cuai dengan menyertai setiap kejohanan dengan pembelian masuk yang berkisar antara $50 hingga $215.

Baca juga: Bonus Poker Instant Perlu Bekerja Sebelum Hadiah

Tidak perlu, untuk mengatakan wang anda akan kembali seperti sebelum kemenangan besar anda dalam masa dua atau tiga minggu. Kelemahan di sini ialah anda tidak mengambil masa untuk mencatat jumlah wang yang telah anda keluarkan. Anda hanya “Berjudi”. texaspokercc bukan sahaja tentang perjudian. Anggap bankroll anda sebagai perniagaan yang memerlukan langkah bijak dan bijak untuk berjaya. Sudah tentu tidak bijak untuk meletakkan semua telur anda dalam satu bakul. Pelabur yang berjaya mengambil risiko yang dikira sambil mempelbagaikan diri mereka sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *